Spara 58% A Mirror

A Mirror

Trafalgar Theatre

4,6/5 baserat på 7 recensioner (Omdömen)
  • Bokning till: onsdag 15 maj 2024
  • Speltid: 2 hours (no interval)
Teaterbesökare (86%) i
Bilder
A Mirror
A Mirror Beskrivning

A Mirror - Subversiv, komplicerad och samtida

A Mirror imponerade publiken på Almeida Theatre 2023. Därefter flyttas den till West Ends Trafalgar Theatre i februari 2024, återigen med underbara Jonny Lee Miller i huvudrollen, och vi förutspår att biljetterna kommer att sälja slut snabbt.

Vad är historien bakom A Mirror?

Skriven av Sam Holcroft och regisserad av Jeremy Herrin , beskrivs The Mirror som "Ett genialiskt drama" av Financial Times. Den har belönats med fyra stjärnor av Guardian, Observer, Time Out, Independent, Mail on Sunday, Metro och The Stage och har visat sig vara en stor dragningskraft för älskare av seriös teater, och pjäsens budskap är helt relevant för världen vi lever i idag. A Mirror-teaterbiljetter hamnar dig mitt i en komplex handling som tar en del upplösning, med en dramatisk avslöjande i slutet.

Om en spegel

Jonny Lee Miller gladde oss i Trainspotting. Tanya Reynolds gladde oss i Sexual Education. Och Micheal Ward från Top Boy är också involverad i Sam Holcrofts explosiva nya pjäs. Med teman som censur, författarskap och yttrandefrihet är det en ovanligt inflytelserik teaterpjäs.

Pjäsen innehåller en författare och artister som hoppas kunna hålla sig under radarn. Pjäsen de spelar har nekats tillstånd av kulturministern i en olycksbådande diktatur, men de har hittat en licensierad plats för ett bröllop, och de sätter upp pjäsen medan en utkik kollar efter spioner.

Varje gång det knackar på dörren eller en siren skriker, måste skådespelarna snabbt ändra händelsen tillbaka till ett bröllop. Till en början har huvudrollsinnehavarna två identiteter vardera, som de hoppar mellan. Men det står snart klart att det finns en tredje person inblandad i var och en av huvudkaraktärerna...

Det här spelet är subversivt på så många nivåer. Det är en svart komedi om det absurda hos tyranner som tror att de är konsternas beskyddare. Det tar ett öga på konst i allmänhet, och dess vana att städa bort det verkliga livets röra. Och det kan också ses som att man tar pigg ur processen att skriva och framföra en pjäs.

Hela skådespelaren består av Sara Houghton , Jonny Lee Miller , Aaron Neil , Tanya Reynolds , Geoffrey Streatfeild , Miriam Wakeling och Micheal Ward . De kreativa teammedlemmarna är författaren Sam Holcroft , regissören Jeremy Herrin , scen- och kostymdesignern Max Jones och ljusdesignern Azusa Ono . Nick Powell är kompositören och ljuddesignern och Jonathan Holby är kampregissören, Jessica Ronane CDG är castingchefen och Clare Foster är intimregissören. Alice White är röstcoach och Cáit Canavan är kostymledare.

Köp biljetter till A Mirror

Köp biljetter till A Mirror från oss för en enkel, effektiv tjänst uppbackad av massor av teaterbiljetter. Vi skickar e-biljetter som du kan visa på teatern på dagen.

Med

Jonny Lee Miller

Adress till Trafalgar Theatre

14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB (Mer info)

Trafalgar Theatre Vägbeskrivningar

Åldersbegränsningar

14+

Viktig information

Senkomlingar ej insläppta. Om du sitter i de fem främsta raderna av stånd kan du bli ombedd att lämna väskor i garderoben gratis.

Billiga A Mirror Biljetter
Spara 58%

London Theatre Week
Spara upp till 58% på utvalda biljetter till A Mirror

Spara 11%

Var 1 241,99SEK Nu 1 110,99SEK
SAVE ON TICKET PRICES Valid Wednesday - Saturday performances 1 - 23 March 2024 Book by 18 March 2024

14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB Jonny Lee Miller
14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB Jonny Lee Miller
14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB Jonny Lee Miller
14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB Jonny Lee Miller
14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB Jonny Lee Miller
14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB Jonny Lee Miller
14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB Jonny Lee Miller