Om oss

LondonMusicals.se tillhandahåller information och realtidsbokningar av Londonmusikaler och teaterpjäser.

Historia

LondonMusicals.se skapades för att ge besökare korrekt och aktuell information om de stora West End-produktionerna, med en önskan om att kunna ge kunderna de bästa teaterbiljettplatserna och priserna.

För novisen kan köp av teaterbiljetter på nätet bli en ganska knepig uppgift och därför har LondonMusicals.se gjort allt för att göra ditt köp så enkelt som möjligt. Vårt system med dygnetruntbokning gör det möjligt att söka efter tillgänglighet, jämföra platser och priser på olika datum och köpa dina teaterbiljetter med bara några klick. Att boka är enkelt och säkert, så luta dig tillbaka och koppla av, du är bara ett par klick bort från dina sittplatser!

Londonmusikaler

I detta avsnitt hittar du information om de stora Londonmusikalerna. Bläddra igenom våra listor, se på våra videor, kolla våra senaste biljetterbjudanden och biljetter för halva priset för de bästa teaterbiljettrabatterna. LondonMusicals.se har tilldelade platser på de flesta succéföreställningar såsom The Book of Mormon, Aladdin eller Wicked och prestigefyllda produktioner som The Lion King, The Phantom of the Opera, Thriller Live och många fler...

Teaterpjäser i London

I detta avsnitt hittar du information om de stora Londonpjäserna. Bläddra genom vår lista, kolla våra senaste biljetterbjudanden och erbjudanden om biljetter till halva priset för att se de bästa teaterbiljettrabatterna. London Musicals .se tilldelas platser på de flesta West End-pjäser såsom The Woman In Black, The Mousetrap och många fler...

Biljetter till halva priset

I detta avsnitt hittar du information om de senaste specialerbjudandena, rabatter och biljetterbjudanden. Vi är stolta över att kunna ge dig de bästa London-teaterbiljetterna och sittplatserna för betydligt mindre än vad du normalt skulle betala i teaterkassan. De flesta av dessa erbjudanden gäller under veckan, för matiné eller kvällsföreställningar, och de kan vara upp till 60 % lägre än det nominella värdet *.

Som regel är aldrig teaterbiljetter rabatterade under helger.

Handla med tillförsikt

Alla teaterbiljetter som tillhandahålls via vår hemsida följer de regler som fastställts av the Society Of Ticket Agents and Retailers (STAR).

När du köper en biljett, kontrollera alltid att du känner till:

  1. Biljettens nominella värde*
  2. Eventuella ytterligare bokningsavgifter
  3. Sittplatsernas placering (platsnummer)

* Teaterkassans pris

Bokningar på nätet

Vårt centrala bokningssystem ansluter direkt till biljettkontor på de flesta av Londons teatrar, så att du kan se platstillgången i realtid. Välj bara din föreställning, datum när du vill gå och antalet biljetter för att se priser och sittplatsnummer. På grund av den stora efterfrågan finns sittplatserna kvar i din varukorg under 15 minuter. Gå vidare till kassan genom våra säkra servrar och betala på nätet med det kreditkort du valt genom vår betalningsgateway, eller bara ring oss och bekräfta din bokning via telefon. Dina biljetter kommer att skickas till valfri adress för ytterligare £ 2,50 (gäller endast adresser i Storbritannien), eller till biljettkassan för avhämtning inom 30 minuter före föreställningens början, på dagen för föreställningen.