Ingen bokningsavgift Blithe Spirit

Blithe Spirit

Harold Pinter Theatre

4,7/5 baserat på 109 recensioner (Omdömen)
  • Bokning till: lördag 6 november 2021
Par (91%) Teaterbesökare (96%) i
Bilder
Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit
Blithe Spirit Beskrivning

Författaren Charles Condomine (Charles Edwards) behöver träffa en synsk person för att få material till sin kommande roman. Han och hans fru Ruth (Janie Dee) bjuder vännerna Bradmans på middag och seans med det lokala mediet Madame Arcati (Angela Lansbury), som de tror är en bluffmakerska.

Men situationen förändras när hon framkallar Charles första fru Elviras spöke. Elvira håller sig kvar hos paret och under de kommande dagarna orsakar hon en spricka i förhållandet mellan Charles och hans till en början tvivlande och så småningom svartsjuka andra fru. De rivaliserande fruarna, spöket och den jordiska, smider en plan för att sabotera tillvaron för Charles och andra. Men vem vinner?

För första gången på nästan 40 år sätts nu pjäsen åter upp i London. Den oefterhärmliga Angela Lansbury återförenas med den hyllade regissören Michael Blakemore för att åter göra sin Tony Award-belönade Broadway-roll som Madame Arcati i Blithe Spirit.

Uppsättningen har premiär på Gielgud Theatre den 18 mars 2014, med förhandsvisningar från den 1 mars. I den här nya produktionen av Noël Cowards skarpa komedi om sociala seder och bruk ses även Janie Dee och Charles Edwards i rollerna.

Med

Jennifer Saunders

Adress till Harold Pinter Theatre

6 Panton Street, London, SW1Y 4DN GB (Mer info)

Harold Pinter Theatre Vägbeskrivningar
Tider föreställningar
mån - 19:30
tis - 19:30
ons - 19:30
tor 14:30 19:30
fre - 19:30
lör 14:30 19:30
sön - -
Liknande föreställningar