Mind Mangler: Member of the Tragic Circle

Mind Mangler: Member of the Tragic Circle

Apollo Theatre

4,7/5 baserat på 9 recensioner (Omdömen)
  • Bokning till: söndag 28 april 2024
  • Speltid: 2h (incl. interval)
Teaterbesökare (89%) i
Bilder
Mind Mangler: Member of the Tragic Circle Mind Mangler: Member of the Tragic Circle Mind Mangler: Member of the Tragic Circle Mind Mangler: Member of the Tragic Circle Mind Mangler: Member of the Tragic Circle Mind Mangler: Member of the Tragic Circle
Mind Mangler: Member of the Tragic Circle Beskrivning

Mind Mangler – Underbart fåniga grejer från Mischief

Den galna magiska showen från människorna som skapade The Play That Goes Wrong är i huvudstaden för sin West End-premiär, färsk från en körning i USA. Den pågår på Apollo Theatre under en sexveckorssäsong mellan 14 mars och 28 april 2024.

Som Mischief Theatre-originalerna Henry Lewis och Jonathan Sayer sa: " Vi kunde inte vara mer exalterade över att Mind Mangler: Member of the Tragic Circle dyker upp i West End i vår. Att turnera i Storbritannien med den här showen i början av 2023 var en absolut glädje och vi ser så fram emot att ta ut den till nya publiker.”

Publiken är lika exalterad över att se bolagets senaste komedi, med ännu en fantastisk show som absolut kommer att sänka huset.

Vad är historien bakom Mind Mangler?

Mischief Theatre grundades 2008 av ett gäng likasinnade studenter från huvudstadens Akademi för musik och dramatik. Regisserad av Henry Lewis , Jonathan Sayer och Henry Shields skapade de ursprungligen legendarisk improkomedi. År 2012 hade de tagit ett steg in i komisk teater fullspäckad med koreografi, galna rutiner, galna skämt och olämpliga stunts. Resultaten är roliga, och det här är deras senaste mästerverk.

Mind Mangler hade premiär på Edinburgh Fringe Festival 2022 innan den arbetades upp till en tvåaktsshow och drog iväg på en stor brittisk turné i början av 2023. Nu är den tillbaka, den här gången i West End.

Dina Mind Mangler -biljetter tar dig till en föreställning med de ursprungliga Mischief Theatre-medlemmarna Henry Lewis och Jonathan Sayer i huvudrollerna . Huvudstjärnan är baserad på en karaktär skapad för succén Magic Goes Wrong av Penn Jillette , Henry Lewis , Jonathan Sayer , Henry Shields och Teller . Om du älskade den enormt populära West End-farsen The Play That Goes Wrong , och älskade Peter Pan Goes Wrong , så är den här på din gata.

Om Mind Mangler

Publiken kommer att ansluta sig till den ökända 'Mind Mangler' när han återvänder till scenen full av självförtroende och lust trots en fruktansvärt nedslående tvånattsrunda på Scranton, PA Holiday Inn Conference Center, svit 2B, USA. Men som du kan förvänta dig slutar Manglers nya spektakulära solo för tvåmansshow i totalt kaos när han försöker läsa människors tankar, sinnen, sinnen...

Ben Hart är den magiska konsulten, Steve Brown är kompositören och Tom Nickso n är produktionschef för den brittiska serien. Det roliga är regisserat av Hannah Sharkey , med scenografi av Sara Perks , kostymdesign av Roberto Surace , ljusdesign av David Howe , ljuddesign av Helen Skiera och videodesign av Gillian Tan .

Köp biljetter till Mind Mangler

Köp biljetter till Mind Mangler från oss och njut av enkel, effektiv service. Vi mailar dina e-biljetter till dig – bara presentera dem i dörren på dagen.

Adress till Apollo Theatre

31 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB (Mer info)

Apollo Theatre Vägbeskrivningar
Tider föreställningar
mån -
tis -
ons -
tor -
fre -
lör -
sön 19:00