Player Kings

Player Kings

Noel Coward Theatre

4/5 baserat på 5 recensioner (Omdömen)
  • Bokning till: lördag 22 juni 2024
  • Speltid: 3hr 40min. Incl. 1 Interval.
Teaterbesökare (100%) i
Bilder
Player Kings Player Kings Player Kings Player Kings Player Kings
Player Kings Beskrivning

Player Kings – Med Sir Ian McKellen i huvudrollen

Älskar Shakespeare? Det gör också Sir Ian McKellen, som ska spela Falstaff i Robert Ickes briljanta produktion av Player Kings, anpassad från Shakespeares Henry IV- pjäs del 1 och 2 och blanda de två berättelserna.

McKellen är utan tvekan en av planetens största skådespelare. Regissören och författaren Robert Icke, som bearbetade produktionen från Bards original, är också pristagare. Tillsammans är de ett kreativt kraftpaket, vilket bådar gott för en West End-upplevelse folk redan pratar om.

Player Kings kombinerar Shakespeares fantastiska historiespel för att skapa något extremt speciellt. Oavsett om du har sett en Shakespeare spela på scen tidigare eller inte, kommer den här att hålla med dig. På Noël Coward Theatre, från 1 april till 22 juni 2024, under en strikt begränsad säsong, förhandsvisning på New Wimbledon Theatre och Manchester Opera House.

Handlingen? Tillsammans avslöjar dessa två legendariska Shakespeares historiepjäser en turbulent tid i ett delat England. Oavsett om han gillar det eller inte måste prins Hal lära sig att bli en kung, lämna dyken, köttkrukorna och barerna i Londons East Cheap – och hans store kompis den skumma Falstaff – bakom och avsluta sin festlivsstil. Kommer han att lyckas eller misslyckas?

Vad är historien bakom Player Kings?

Skaffa Player Kings- biljetter för en klassisk teaterupplevelse att minnas, med en av landets mest älskade skådespelartalanger i huvudrollen. McKellen spelar John Falstaff för första gången, en njutning för skådespelaren som redan har spelat så många Shakespeare-roller.

Du hittar McKellens omisskännliga stämpel på så alla delar av förstklassig underhållning som täcker TV, den stora skärmen och scenen. Men han har förkastat rollen som Falstaff tidigare eftersom han 'inte förstod honom'. Falstaff är tjock, skrytsam och komisk, ägnar det mesta av sin tid åt att dricka och lever på pengar han har lånat. Populär bland Shakespeares publik har han på något sätt gäckat McKellen hittills. Men skådespelaren tyckte att Ickes anpassning var 'genialisk' och rollen var omöjlig att motstå.

Som han sa , 'Jag bestämde mig för att bli en professionell skådespelare i Cambridge 1959, när jag var med i John Bartons grundutbildning av Henry IV. Derek Jacobi spelade Prince Hal och jag var den uråldriga Justice Shallow. Ända sedan dess har pjäserna varit bland mina favorit Shakespeares, även om jag genom åren har motstått erbjudanden om att spela John Falstaff. Robert Ickes geniala anpassning var oemotståndlig.'

Robert Icke är lika förtjust. Med hans ord , 'Det är en genuin ära att få arbeta med en av våra största Shakespeare-skådespelare, Ian McKellen, särskilt när han tar sig an en av de mest ikoniska Shakespeare-rollerna - och en han tidigare aldrig har vänt handen till. Det är en spännande utmaning att få ihop två av Shakespeares pjäser till en produktion, och jag är så glad över att dela Player Kings med publik i West End och över hela landet.”

Om Player Kings

Det kreativa laget för Player Kings ? Scenografin är av Hildegard Bechtler, ljusdesign av Lee Curran, ljuddesign av Gareth Fry, casting av Julia Horan och kampregi av Kev McCurdy. Resten av skådespelarna kommer att bekräftas närmare tiden.

Köp biljetter till Player Kings

Köp biljetter till Player Kings från oss och njut av enkel och effektiv service. Vi skickar praktiska e-biljetter till dig via e-post, så att allt är snyggt och enkelt.

Med

Ian McKellen

Adress till Noel Coward Theatre

85-88 St Martin's Lane, London, WC2N 4AU GB (Mer info)

Noel Coward Theatre Vägbeskrivningar

Åldersbegränsningar

Åldrar 14+. Observera: Barn under 3 år kommer inte att släppas in. Barn under 16 år måste åtföljas av och sitta bredvid en biljettinnehavare som är minst 18 år.

Viktig information

Denna produktion innehåller vuxenteman, skott, stroboskop, dis och rökning av riktiga cigaretter.

85-88 St Martin's Lane, London, WC2N 4AU GB Ian McKellen
85-88 St Martin's Lane, London, WC2N 4AU GB Ian McKellen
85-88 St Martin's Lane, London, WC2N 4AU GB Ian McKellen
85-88 St Martin's Lane, London, WC2N 4AU GB Ian McKellen
85-88 St Martin's Lane, London, WC2N 4AU GB Ian McKellen