Spara 25% Standing at the Sky’s Edge

Standing at the Sky’s Edge

Gillian Lynne Theatre

4,9/5 baserat på 42 recensioner (Omdömen)
  • Bokning till: lördag 3 augusti 2024
  • Speltid: 2hr 50min. Incl. 1 interval.
Par (81%) Teaterbesökare (98%) i
Bilder
Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge
Standing at the Sky’s Edge Beskrivning

Standing at the Sky's Edge – En flerfaldigt prisbelönt brittisk musikal

Detta är en flerfaldigt prisbelönt ny musikal. Standing at the Sky's Edge är vinnaren av Olivier för bästa nya musikal, ett brittiskt teaterpris för bästa musikaliska produktion, tillsammans med South Bank Sky Arts Award. Richard Hawley vann också en Olivier, tillsammans med den musikaliska ledaren Tom Deering , för bästa originalmusik eller orkestrering.

Sky's Edge har haft en rad utmärkta uppgångar, slutsåld på National Theatre och Sheffield Theatres och allmänt beskrivits som den mest spännande nya brittiska musikalen på flera år. Nu är det planerat till West End 2024, på scen på Gillian Lynne Theatre från den 8 februari. Skådespelaren i West End kommer att tillkännages närmare tiden.

Vad är historien bakom Standing at the Sky's Edge?

Standing at the Sky's Edge är namnet på det sjunde studioalbumet av den engelske musikern Richard Hawley , som släpptes i maj 2012. Albumet nominerades till 2012 års Mercury Prize under samma år. Titeln är en verklig plats i hans hemstad Sheffield, Skye Edge, en sluttning med underbar utsikt över staden, tidigare ett bostadsområde med brottslighet.

Richard Hawley är en singer-songwriter, gitarrist och musikproducent. Han spelade med Britpop-bandet Longpigs på 1990-talet innan han gick med i Pulp. Han har släppt åtta studioalbum, nominerats till två Mercury-priser och ett Brit Award, och har samarbetat med Lisa Marie Presley, Shakespeare's Sister, Arctic Monkeys, Manic Street Preachers, Elbow, Duane Eddy och Paul Weller.

Ursprungligen ett kärleksbrev till Sheffield, musikalen följer förhoppningarna och drömmarna hos tre generationer människor som bor på Park Hill Council Estate genom hela sextio år när de upplever de universella mänskliga teman som kärlek, förlust och överlevnad. Därmed avslöjar Standing at the Sky's Edge historien om det samtida Storbritannien, en vacker och innerlig blick på kraften i gemenskapen och de platser vi kallar hem.

Om Standing at the Sky's Edge

Vi säljer billiga teaterbiljetter av högsta kvalitet till Standing at the Sky's Edge. Tänk på att musikalen innehåller vuxna teman, starkt språk, fysiskt våld, alkoholmissbruk och dödsfall, och du kommer att uppleva blinkande ljus, dis och bullriga ljudeffekter.

Boken är av Chris Bush , beskriven som vacker, lustiga och magslitande. Föreställningen öppnade först på Sheffield's Crucible Theatre 2019, vilket ledde till en körning på Londons National Theatre. Regisserad av Sheffield Theatres konstnärliga ledare Robert Hastie , scenograf och kostymdesigner är Ben Stones och koreograf är Lynne Page . Musikledare, arrangör och orkesterare är Tom Deering och ljusdesignern är Mark Henderson . Ljuddesignen är av Bobby Aitken , Peruker, hår och sminkdesign av Cynthia De La Rosa , och castingchefen är Stuart Burt CDG .

Köp biljetter till Standing at the Sky's Edge

Köp biljetter till Standing at the Sky's Edge från oss och njut av enkel och effektiv service. Vi mailar dina e-biljetter till dig – bara presentera dem i dörren på dagen.

Adress till Gillian Lynne Theatre

166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB (Mer info)

Gillian Lynne Theatre Vägbeskrivningar

Åldersbegränsningar

Åldrar 12+. Barn under 4 år kommer inte att släppas in på teatern. Alla personer som är 16 år eller yngre måste åtföljas av en vuxen och får inte sitta på egen hand i aulan.

Viktig information

Den här showen innehåller vuxna teman och starkt språk, inklusive några scener som skildrar fysiskt våld, alkoholmissbruk och död. Det finns blinkande ljus, dis och höga ljudeffekter.

Video
Billiga Standing at the Sky’s Edge Biljetter
Spara 25%

Var 1 333,49SEK Nu 1 004,99SEK
SAVE ON TICKET PRICES Valid Tuesday - Friday and Sunday performances 22 April - 28 June 2024. Book by 18 June 2024.

166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast
166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast
166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast
166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast
166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast
166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast
166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast