The Enfield Haunting

The Enfield Haunting

Ambassadors Theatre

3,9/5 baserat på 16 recensioner (Omdömen)
  • Bokning till: lördag 2 mars 2024
  • Speltid: 1 Hour 15 minutes (no interval)
Teaterbesökare (88%) i
Bilder
The Enfield Haunting The Enfield Haunting The Enfield Haunting The Enfield Haunting
The Enfield Haunting Beskrivning

The Enfield Haunting – En skrämmande sann historia

Catherine Tate , som har förtjust oss med sitt arbete på Dr Who och Queen of Oz samt sin egen TV-komediserie, sällar sig till David Threlfall , stjärnan i Funny Woman och Shameless , på scenen. Threlfall porträtterar spökjägaren Maurice Grosse, den paranormala utredaren som hjälpte familjen Hodgson att övervinna fasan. Tate spelar ensamstående mamman, Peggy Hodgson, som kommer att göra allt för att skydda sina barn från ett hemskt hemsökande.

Detta är världspremiären av en viktig ny pjäs av Paul Unwin , som är medskaparen av världens längsta medicinska drama, Casualty . Unwin tillbringade faktiskt tid med en poltergeistexpert för att hjälpa honom ta reda på vad som hände med familjen Hodgson. Alla skyltarna ser bra ut och vi förutspår att showen kommer att bli superläskig. Inte för svaga hjärtan!

Vad är historien bakom The Enfield Haunting?

Familjen Hodgson var skräckslagna när sommaren 1977 förde med sig deras rådhus, ett helt vanligt hem för en helt vanlig familj. Allt började när leksaker och möbler började röra sig på egen hand och skrämde arbetarfamiljen så illa att deras hem snabbt blev centrum för en av världens mest kända och mest mystiska poltergeisthändelser. Pjäsen utspelar sig våren 1978, en speciell kväll då hemsökelsen var som mest dramatisk, på väg att nå en skrämmande kulmen.

Baserat på de personliga berättelserna om en av spökjägarna som var inblandade i att försöka lösa mysteriet, är biljetter till The Enfield Haunting mycket efterfrågade tack vare landets kärlek till läskiga saker. Det här är den sanna berättelsen om vad som hände när en ensamstående mamma var desperat att skydda sina tre barn från något som var djupt skrämmande, omöjligt att förstå och som snabbt gick mot någon sorts hemsk slutsats.

Om The Enfield Haunting

Pjäsen utspelar sig under en vårnatt, baserad på berättelsen om en av spökjägarna som tillbringade veckor på 284 Green Street i Enfield för att försöka hjälpa familjen. Ett av barnen, 16-åriga Janet, ansågs slutligen vara besatt, efter att ha setts av den lokala klubban som svävade sex fot upp i luften.

Historien berättades tidigare i en tredelad tv-dramaserie med skräckdrama under 2015, nu står den på scen i West End. Pjäsen börjar på Brighton Theatre Royal och Richmond Theatre, och överförs sedan till The Ambassadors Theatre för en begränsad West End-säsong från 30 november 2023 till 2 mars 2024. Skaffa billiga teaterbiljetter till The Enfield Haunting för att bli livrädd... i en mycket underhållande sätt.

Köp biljetter till The Enfield Haunting

Köp biljetter till The Enfield Haunting från oss och njut av enkel och effektiv service. Vi mailar dina e-biljetter till dig – bara presentera dem i dörren på dagen.

Med

Catherine Tate, David Threlfall

Adress till Ambassadors Theatre

West Street, London, WC2H 9ND GB (Mer info)

Ambassadors Theatre Vägbeskrivningar

Åldersbegränsningar

8+

Tider föreställningar
mån - 19:30
tis - 19:30
ons - 19:30
tor 14:30 19:30
fre - 19:30
lör 14:30 19:30
sön - -