Spara 42% Tina The Musical

Tina The Musical

Aldwych Theatre

4,8/5 baserat på 2399 recensioner (Omdömen)
  • Bokning till: lördag 31 maj 2025
  • Speltid: 2hr 45min. Incl. 1 interval.
Par (95%) Teaterbesökare (95%) i
Bilder
Tina The Musical Tina The Musical Tina The Musical Tina The Musical Tina The Musical Tina The Musical
Tina The Musical Beskrivning

Hon var Queen of Rock 'n' Roll, med elva Grammy Awards och 180 miljoner skivförsäljningar runt om i världen. Nu, äntligen, kommer Tina Turner med en musikal om sitt liv till West End. Hon är helt enkelt bäst !

TINA är en musikal om den självbetitlade inspelningsartistens liv och framgångar. Född i Nutbush, Tennessee, blev Tina Turner berömmelse i slutet av 1950-talet när hon samarbetade med Ike Turner, ett partnerskap som varade i mitten av 1970-talet och producerade hits som River Deep, Mountain High och Nutbush City Limits . Alla dessa låtar och mer lovar att vara inslag i denna musikal som garanterar att du kommer upp ur stolen och dansar!

Turner har slagit sig ihop med den Olivier Award-vinnande dramatikern Katori Hall , vars show The Mountaintop vann hennes bästa nya pjäs 2010, och regissören Phyllida Lloyd , som regisserade både den ursprungliga West End och den efterföljande filmversionen av Mamma Mia! . Lloyd samarbetar återigen med koreografen Anthony van Laast , musikaliska handledaren Nicholas Skilbeck och scenografen och kostymdesignern Mark Thompson , som alla hjälpte till att forma ABBA-produktionen till den världsomspännande smash som har spelat globalt under de senaste 18 åren.

Tina Turner's Musical, kommer att se sin världspremiär i Londons Aldwych Theatre, som tills nyligen var värd för en annan legendarisk kvinnlig musiker. Carole King's Beautiful spelade på teatern i knappt tre år och fick två Olivier Award-nomineringar och en nyligen öppnad turné i Storbritannien och Irland. Låt oss hoppas att en del av den turen smittar av sig på den här senaste showen – om låtarna är något att gå efter, kommer sådana som What's Love Got To Do With It och Proud Mary garanterat att imponera både kritikerna och allmänheten.

TINA är en musikal som vågar trotsa gränserna för ålder, kön och ras, med inspiration från en kvinna som fortfarande har rekordet för flest konsertbiljetter som någonsin sålts av någon artist i historien. Turners karriär sträcker sig över sju decennier och har till och med utmärkelsen att vara en Bond-soundtrackstjärna, så att lägga till musikaliska framgångar till hennes lista över prestationer kommer att vara grädden på moset. Boka dessa biljetter nu!

Adress till Aldwych Theatre

49 Aldwych, London, WC2B 4DF GB (Mer info)

Aldwych Theatre Vägbeskrivningar

Åldersbegränsningar

Ålder 14+. Innehåller scener och språk, som kan vara olämpliga för barn under 14 år. Barn under 5 år släpps inte in.

Tider föreställningar
mån - -
tis - 19:00
ons - 19:30
tor 14:30 19:30
fre - 19:30
lör 14:30 19:30
sön 15:00 -
Video
Billiga Tina The Musical Biljetter
Spara 42%

Spring Theatre Sale
Spara upp till 42% på utvalda biljetter till Tina - The Tina Turner Musical

Spara 21%

Var 1 697,49SEK Nu 1 344,49SEK
SAVE ON TICKET PRICES Valid all performances 22 April - 27 June 2024. Book by 3 June 2024.

49 Aldwych, London, WC2B 4DF GB Tina The Musical Cast
49 Aldwych, London, WC2B 4DF GB Tina The Musical Cast
49 Aldwych, London, WC2B 4DF GB Tina The Musical Cast
49 Aldwych, London, WC2B 4DF GB Tina The Musical Cast
49 Aldwych, London, WC2B 4DF GB Tina The Musical Cast
49 Aldwych, London, WC2B 4DF GB Tina The Musical Cast
Liknande föreställningar