Cabaret

Cabaret

Kit Kat Club at the Playhouse

4,8/5 baserat på 99 recensioner (Omdömen)
  • Bokning till: söndag 2 februari 2025
  • Speltid: 2 hours 45 minutes (incl. interval)
Par (85%) Teaterbesökare (94%) i
Bilder
Cabaret Cabaret Cabaret Cabaret Cabaret Cabaret Cabaret
Cabaret Beskrivning

Cabaret – Sann romantik mot en tragisk bakgrund.

Vinnaren av två Olivier-priser, succémusikalen Cabaret väckte uppståndelse när den gick upp på West End-scenen 2006. Inspirerad av den klassiska musikalen av Kander och Ebb, har Rufus Norris version en bestående dragningskraft.

I en fartfylld berättelse som utspelar sig i det farliga Tyskland från förkrigstiden, möter du Sally Bowles, en vacker nattklubbsartist som arbetar från den ökända Kit Kat Club i 1930-talets Berlin. Du kommer att fascineras av historien om hennes affär med den stilige amerikanska författaren Cliff Bradshaw. Det är 1931 och nazistpartiets dystra inflytande börjar genomsyra landet. När Cliff blir djupt förälskad i nittonåriga Sally utspelar sig dramat under nattklubbens Emcees hotfulla blick, en skuggig närvaro som symboliserar de fasansfulla tiderna som kommer, och spänningen bygger ostoppbart upp som ett fult, mörkt stormmoln.

Sjung med till populära låtar som 'Willkommen', 'Mein Herr', 'Telephone Dance' och 'Perfectly Marvellous', 'So What?', 'Don't Tell Mama' och mer, och absorbera den spännande handlingen när den är går till sin slutsats. Koreografin är helt enkelt fantastisk, kostymerna är att dö för och handlingen kommer att få dig på kanten av din stol när dramat utspelar sig. Det är särskilt gripande eftersom showen handlar om en verklig period i historien, med en djup känslomässig påverkan. Inte konstigt att miljoner av oss har tagit Cabaret till våra hjärtan.

Showen fortsätter att sälja slut. Handlingen är så levande att du har svårt att inte hoppa ur stolen för att varna karaktärerna för det oundvikliga. Men allt du kan göra är att sitta, hjälplös, trollbunden och nitad av detta West End musikaliska mästerverk.

Boka dina biljetter till Cabaret nu och ge dig ut på en resa du aldrig kommer att glömma, med ett fantastiskt set och fantastiska tidstypiska kostymer, älskade låtar och skickligt skådespeleri. Vilken njutning!

Adress till Kit Kat Club at the Playhouse

Northumberland Avenue, London, WC2N 5DE GB (Mer info)

Kit Kat Club at the Playhouse Vägbeskrivningar

Åldersbegränsningar

Rekommenderas minst 12 år, men efter förälder/vårdnadshavares gottfinnande.

Viktig information

Observera att Cara Delevingne endast kommer att visas i utvalda föreställningar. Se ytterligare detaljer nedan.

Försök att komma till teatern en timme innan föreställningen börjar för att få den fulla upplevelsen av Kit Kat Club.

Vänligen notera: Producenterna kan inte garantera utseendet av någon speciell artist – som alltid är föremål för sjukdom, skada och lagstadgad semesterrätt.

Cara Delevingne är inte planerad att uppträda på: 13 mars (matt), 21 mars (eve), 27 mars (mat), 4 april (eve), 9 april (eve), 10 april (båda föreställningarna), 11 april (eve). ), 12 apr (eve), 18 apr (eve), 24 apr (mat), 2 maj (eve), 6 maj (eve), 7 maj (eve), 8 maj (båda föreställningarna), 16 maj (eve), 17 maj (afton), 18 maj (båda föreställningarna), 22 maj (matta) och 30 maj (afton).

Jake Shears är inte planerad att uppträda på måndagskvällar från den 12 februari.

Tider föreställningar
mån - 19:30
tis - 19:30
ons 14:00 19:30
tor - 19:30
fre - 19:30
lör 14:00 19:30
sön - -
Video
Northumberland Avenue, London, WC2N 5DE GB Cabaret Cast
Northumberland Avenue, London, WC2N 5DE GB Cabaret Cast
Northumberland Avenue, London, WC2N 5DE GB Cabaret Cast
Northumberland Avenue, London, WC2N 5DE GB Cabaret Cast
Northumberland Avenue, London, WC2N 5DE GB Cabaret Cast
Northumberland Avenue, London, WC2N 5DE GB Cabaret Cast
Northumberland Avenue, London, WC2N 5DE GB Cabaret Cast
Liknande föreställningar