Hadestown

Hadestown

Lyric Theatre

4,8/5 baserat på 31 recensioner (Omdömen)
  • Bokning till: söndag 5 januari 2025
  • Speltid: 2hr 30min. Incl. 1 interval.
Familjer (84%) Par (97%) Teaterbesökare (97%) i
Bilder
Hadestown Hadestown Hadestown Hadestown Hadestown Hadestown Hadestown Hadestown Hadestown
Hadestown Beskrivning

Hadestown – Av singer-songwritern Anaïs Mitchell

Hadestown, det mycket hyllade musikaliska fenomenet Broadway, kommer från den begåvade singer-songwritern Anaïs Mitchell, i samarbete med regissören Rachel Chavkin. Den efterlängtade West End-premiären öppnar på Lyric Theatre i februari 2024. Forbes säger att detta är ett 'episkt firande av musik, gemenskap och hopp' och de är perfekta.

'Din nästa musikteaterbesatthet' - Vogue

Hadestown är i stan efter en lysande debut på National Theatre 2018 och en anmärkningsvärd framgång på Broadway. Och det betyder att teaterbiljetter till Hadestown kommer att bli en het egendom.

Hadestown har redan vunnit 8 Tony Awards inklusive bästa musikal och Grammy Award för bästa musikaliska teateralbum. Ditt startdatum i London är den 10 februari 2024, och detta är produktionens West End-premiär. Showen är baserad på Anaïs Mitchells album med samma namn från 2010 och hon har skrivit boken, musiken och texterna. En hög med bländande showlåtar inkluderar 'Way Down Hadestown' och 'All I've Ever Known'.

Om Hadestown

Det här är Hades stad, platsen där en enkel sång helt kan förändra ditt öde. Handlingen tar dig bort för att uppleva en oförglömlig resa till underjorden och tillbaka, och blandar två klassiska antika myter till perfektion: de unga älskande Orfeus och Eurydike, och kung Hades och hans fru Persefone.

Beskrivs som en djupt resonant, trotsigt hoppfull upplevelse, du uppmanas att föreställa dig en annan värld. Den grekiska myten om Orfeus och Eurydike står i centrum, berättelsen om en svältande flicka som tar ett jobb i Hades – med andra ord ett slags helvete – för att fly sitt livs kyla och fattigdom. Hennes pojkvän Orpheus är lika fattig, en singer-songwriter som kommer för att rädda henne.

Hadestowns kreativa team innehåller Cheography from Obie Award®-vinnaren och Chita Rivera Award®-vinnaren David Neumann, Tony Award®-vinnaren Rachel Hauck för scenograf, fyrafaldig Tony® Award-nominerad Michael Krass för kostymdesign, ljusdesign från tvåfaldiga Tony Award®-vinnaren Bradley King, Sound Design från Tony® Award-vinnarna Nevin Steinberg och Jessica Paz, Music Supervision and Vocal Arrangements från Liam Robinson, Tony® Award-vinnarna Michael Chorney och Todd Sickafoose för arrangemang och orkestrationer, och Ken Cerniglia för Dramaturgy. Casting för London-produktionen är av Jacob Sparrow.

Köp biljetter till Hadestown

Köp biljetter till Hadestown från oss och njut av enkel och effektiv service. Vi mailar dina e-biljetter till dig – bara presentera dem i dörren på dagen.

Adress till Lyric Theatre

29 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB (Mer info)

Lyric Theatre Vägbeskrivningar

Åldersbegränsningar

Åldrar 8+.

Viktig information

Denna produktion innehåller genomgående stroboskopliknande effekter.

Tider föreställningar
mån - 19:30
tis 14:00 19:30
ons - 19:30
tor - 19:30
fre - 19:30
lör 14:00 19:30
sön - -
29 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB Hadestown Cast
29 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB Hadestown Cast
29 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB Hadestown Cast
29 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB Hadestown Cast
29 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB Hadestown Cast